ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

Όλες οι δραστηριότητες που υλοποιούμε και προσφέρουμε είναι διαθέσιμες ανάλογα με την εποχή, χωρίς την προϋπόθεση από πλευράς σας κάποιων ιδιαίτερων κριτηρίων ή προϋποθέσεων, εκτός από την καλή σας διάθεση. Αφού έχετε ταξιδέψει στην ιστοσελίδα μας και έχετε δει τις δραστηριότητες που προσφέρουμε και έχετε έλθει σε επαφή μαζί μας και κάνει την κράτησή σας για μία ή περισσότερες δραστηριότητες, ατομικά ή ομαδικά, προσέρχεστε στο σημείο συνάντησης για την δραστηριότητα που έχετε επιλέξει, με δικό σας μεταφορικό μέσο. Το σημείο συνάντησης για την κάθε δραστηριότητα αναφέρεται στην περιγραφή της κάθε δραστηριότητας και αν πάτε στο «Πως έρχεστε» για την κάθε ομάδα δραστηριότητων του μενού, έχετε και την φραστική περιγραφή του πως έρχεστε στα σημεία συνάντησης. Επίσης μπορείτε να μπείτε στο «Google Maps – Οδηγίες» και στο παράθυρο αναζήτησης σημείων / προορισμών στο επάνω μέρος της σελίδας, γράφετε τον προορισμό / σημείο συνάντησης που δίνεται στην περιγραφή της δραστηριότητας που έχετε επιλέξει και αυτό εντοπίζεται πάνω στον χάρτη.

Από αυτό το σημείο συνάντησης και μετά η OLYMPOS TREK αναλαμβάνει τις τοπικές σας μεταφορές προς και από τον χώρο της δραστηριότητας, την υλοποίηση αυτής και την διατροφή σας μετά το πέρας της δραστηριότητας.

Στόχος μας είναι, η κάθε σας επαφή με την φύση μέσα από τις δραστηριότητές μας, να σας μείνει αξέχαστη.

Εσείς απλώς απολαύστε το!!

Εάν είστε ομάδα ή παρέα τουλάχιστον 4 ατόμων και άνω, έχετε απόλυτη ευελιξία για υλοποίηση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε οποιονδήποτε χρόνο. Διαφορετικά κλείνετε θέση σε ήδη υπάρχον γκρουπ. Για να υλοποιηθεί η δραστηριότητα με λιγότερα των τεσσάρων ατόμων, λόγω ελλείψεως άλλου γκρουπ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιβαρυνθούν το  ποσό που θα αντιστοιχούσε στο σύνολο του ελάχιστου αριθμού των τεσσάρων ατόμων. 

Με την επιλογή διήμερου ή πολυήμερου προγράμματος δραστηριοτήτων, σας προτείνουμε διαμονή σε παραδοσιακούς όμορφους ξενώνες, με εύκολη πρόσβαση στους χώρους των δραστηριοτήτων μας, αναλαμβάνοντας και τις μεταβάσεις σας από και προς αυτούς, αν το επιθυμείτε με ένα μικρό έξτρα κόστος.

 

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Έμπειρους οδηγούς / συνοδούς.
  • Τον απαραίτητο εξοπλισμό ανά δραστηριότητα.
  • Μάθημα αρχαρίων πριν την δραστηριότητα.
  • Τοπικές μηχανοκίνητες μετακινήσεις εκτός ασφάλτου.
  • Μεσημεριανό ή απογευματινό πικ-νίκ αναλόγως της δραστηριότητας.
  • Ρόφημα και βουτήματα στη διάρκεια της δραστηριότητας.