Ζήστε μαζί μας την μοναδική εμπειρία της άμεσης επαφής με την φύση!

Η OLYMPOS TREK με ειδικότητα στις υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής / εκπαίδευσης, δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής προσφοράς υπηρεσιών από το 1995.

 Από τους πρωτοπόρους σε αυτό το είδος των υπηρεσιών, εισήγαγε, δημιούργησε και ανέπτυξε στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλίας και παραλίων, όλες τις προϋποθέσεις για υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής, όπως Rafting, Canoe / Καγιάκ και Φουσκωτό καγιάκ και Μonoraft στον Πηνειό ποταμό, Canyoning (καταρρίχηση φαραγγιών) στα φαράγγια του Κισσάβου και πολλές άλλες δραστηριότητες, σε σοβαρό επαγγελμάτικο και οργανωμένο επίπεδο.
 
Ο Βασίλης Γραβάνης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της “OLYMPOS TREK”, προέρχεται από τον χώρο της ορειβασίας και του αλπινισμού ειδικότερα. Η πάνω από 25 χρόνια ανελειπής ενασχόληση του με την αθλητική ορειβασία και ότι αυτή περιλαμβάνει, η συμμετοχή του σε τέσσερις επιτυχείς αποστολές σε μεγάλα βουνά των Ιμαλαΐων, τα χιλιάδες κάθετα μέτρα βράχου που έχει αναρριχηθεί σε όλη την μέχρι τώρα πορεία του (120 νέες διαδρομές βράχου και χειμερινές στον Ελλαδικό χώρο και πλήθος σημαντικών επαναλήψεων), οι άπειρες ώρες περιπλάνησης σε όλα τα ελληνικά βουνά όλες τις εποχές του χρόνου και τέλος η υπέρμετρη αγάπη του για τον φυσικό κόσμο που μας περιβάλει, είχαν σαν αποτέλεσμα την βαθειά γνώση και εμπειρία, σε ότι έχει να κάνει με δραστηριότητες στην ύπαιθρο και το πως αυτές θα γινόταν εφικτές σε όλους όσους επιθυμούσαν μία τέτοια επαφή με την φύση και όχι μόνο στους «ειδικούς» του είδους.
 Ήταν απλώς φυσιολογικό, το ότι την ορειβασία και τον αλπινισμό ακολούθησε το Canyoning, το Rafting, το Κανό ποταμού, το Καγιακ θαλάσσης και πολλά άλλα, καθώς και η δημιουργία της “OLYMPOS TREK.
 
Με την μακρόχρονη εμπειρία της στον χώρο, η OLYMPOS TREK αποτελεί σήμερα αναμφισβήτητα ένα από τα πρώτα ονόματα σ΄αυτόν τον τον τομέα. Τα σχόλια άλλωστε των πελατών μας το αποδεικνύουν.
 
Η γεωγραφική περιοχή όπου η «OLYMPOS TREK» υλοποιεί τις δραστηριότητές της είναι: Όλυμπος, κοιλάδα Τεμπών, Πηνειός ποταμός, Κίσσαβος, Πήλιο, ανατολικά παράλια (κέντρο δραστηριοτήτων Κισσάβου-Ολύμπου) .
 

Οι ανατολικές κατάφυτες πλαγιές του Ολύμπου, Κισσάβου και Πηλίου ακολουθούν τα υπέροχα παράλια της ανατολικής Θεσσαλίας, με κατάληξη τα καταπράσινα νησιά των Β. Σποράδων. Το πράσινο του βουνού μεταλλάσσεται σε γαλάζιο της θάλασσας. Η ροή του «Αργυροδίνη» – κατά τους αρχαίους Έλληνες – Πηνειού, ανάμεσα από τον θεϊκό Όλυμπο και τον Κίσσαβο, δημιουργεί καλλιτεχνήματα της φύσης. Ένα από αυτά η πασίγνωστη κοιλάδα των Τεμπών, θέατρο νυμφών, θεών και ημίθεων…

 Βουνά, ποτάμι, θάλασσα, νησιά! Τί άλλο θα μπορούσε η μάνα φύση να προσφέρει σε έναν τόπο;
 

Μέσα σε αυτό το μεγαλείο της Ελληνικής φύσης, η «OLYMPOS TREK» δημιούργησε και ανέπτυξε τις υπαίθριες δραστηριότητές της, με βασικό γνώμονα την ευεργετική επαφή του ανθρώπου με την φύση μέσα από αυτές, με ασφάλεια, επαγγελματισμό, αθλητικό ενδιαφέρον και αρκετή δόση περιπέτειας. Εσείς δεν έχετε παρά να δράξετε την ευκαιρία και να το απολαύσετε!