Τι είναι το Canyoning;

Canyoning με την Olympos Trek στον Όλυμπο και Κίσσαβο (Όσσα), την «canyonland» της Ελλάδας.

 

Η Olympos Trek οφείλουμενα πούμε ότι έχει τεράστια εμπειρία στο χώρο του canyoning, ιδιαίτερα όσον αφορά στην επαγγελματική και ψυχαγωγική υφή του συγκεκριμένου σπορ / δραστηριότητας! Άπειροι άνθρωποι βίωσαν μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες μαζί μας στα φαράγγια του Ολύμπου και του Κισσάβου τα τελευταία 20 χρόνια! Στην περιοχή του ανατολικού Κισσάβου, με πολλή δουλειά και όρεξη καταφέραμε να αναδείξουμε το Canyoning σε μαζική δραστηριότητα αναψυχής, ανοίγοντας και εξοπλίζοντας 12 τουλάχιστον τμήματα φαραγγιών, με κορωνίδα την περίφημη Καλυψώ, πριν ακόμα στη χώρα μας το canyoning εξελιχθεί σε γνωστό / επίσημο σπορ!

 

 

Στόχος μας πάντα ήταν, η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την παροχή του σωστού εξοπλισμού και εξειδικευμένης συνοδείας να γίνει για όλους, για οποιονδήποτε από εσάς χωρίς κάποια πρότερη εμπειρία, εργαλείο απόλυτα ασφαλούς πρόσβασης στην συγκεκριμένη δραστηριότητα για απολαβή ευχαρίστησης, άσκησης και ψυχικής πληρότητας και όχι αυτό να αποτελεί προνόμιο μόνο για τους μετέπειτα «ειδικούς του είδους».

Πιστεύουμε ότι αυτό το πετύχαμε αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την συμμετοχή, τα σχόλια και τα χαμόγελα ευχαρίστησης των πελατών μας. Και θα συνεχίσουμε πάντα με τον ίδιο ρυθμό και φιλοσοφία, με μόνη προϋπόθεση από πλευράς σας την καλή διάθεση!

 

Το canyoning (διάσχιση φαραγγιού), προσφέρει περισσότερα από κάθε άλλη δραστηριότητα μέσα σε μοναδικής ομορφιάς φύση! Συνδυάζει τέλεια περπάτημα εκτός μονοπατιού, φυσικές νεροτσουλήθρες, βουτιές και κολύμπι σε κρυστάλλινες βάθρες, κατάβαση με σχοινί σε καταρράκτες κ.α. Συνδυάζει αδρεναλίνη, πρωτόγνωρα συναισθήματα και ταυτόχρονα χαλάρωση και απόλαυση μιας ομορφιάς που μας αφήνει άφωνους. Μέσα από αυτή την τόσο πολυδιάστατη δραστηριότητα, ο συμμετέχων εισπράττει μία πολύ ιδιαίτερη και στενή επαφή με την φύση, με τα ανάλογα ευεργετικά αποτελέσματα.

Όλα αυτά φυσικά με απόλυτη ασφάλεια και ειδικό για το σπορ εξοπλισμό, όπως στολές νεοπρέν (κατάδυσης), κράνη, ζώνες κατάβασης, σχοινιά για canyoning και με την συνοδεία έμπειρων εξειδικευμένων στο canyoning συνοδών / οδηγών (2 ανά ομάδα 8-10 ατόμων).

 

 

Τα φαράγγια του Β.Α. Κισσάβου καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και βαθμούς επιπέδου και εμπειρίας! Επίσης, τα υπέροχα φαράγγια του Ολύμπου, Ορλιάς, Αγία Κόρη και Ενιπέας, προσφέρουν κάτι το μοναδικό σε όλους, με την ιδιαίτερη αίσθηση που μόνο το βουνό των Θεών μπορεί να δώσει!

Η υπέροχη φύση του Β.Α. Κισσάβου και Ολύμπου, ο επαγγελματισμός, τεχνογνωσία και εντοπιότητα (τοπική γνώση) των ανθρώπων της Olympos Trek, να είστε σίγουροι ότι θα σας χαρίσουν τις ομορφότερες στιγμές. Αρκεί μόνο η καλή σας διάθεση και αγάπη για κάθε όμορφο της φύσης.