Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932545001 ή στο 6981035632 (Viber & WhatsApp) ή στο olympostrek@gmail.com

Προγραμματισμένες Δραστηριότητες

Δραστηριότητες για προγραμματισμό και που θα προκύψουν για το 2022 με ήδη συμμετέχοντες και στις οποίες θα μπορείτε να συμμετάσχετε:

Ανάβαση στις ψηλές κορφές του Ολύμπου!

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το θεϊκό βουνό σύμβολο για τον Ιούνιο του 2022.

Μόλις προκύψουν ημερομηνίες αναβάσεων για την σεζόν του 2022, θα αναρτηθούν και θα συνεχίζουν να αναρτώνται εδώ για την ενημέρωσή σας.

Και μην ξεχνάτε για τον προγραμματισμό σας! Εάν είστε αμιγής ομάδα 4 ατόμων το ελάχιστο για την συγκεκριμένη ανάβαση στον Όλυμπο, αποτελείτε αυτόνομη ομάδα και μπορείτε να ζητήσετε οποιεσδήποτε ημερομηνίες που σας βολεύουν και η αίτησή σας είναι άμεσα υλοποιήσιμη! Αλλά και λιγότεροι των τεσσάρων να είστε και οι παραπάνω ανακοινωμένες ημερομηνίες αναβάσεων δεν σας βολεύουν, πείτε μας την ημερομηνία που θα θέλατε εσείς, ώστε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε / μεθοδεύσουμε νέα ομάδα και με άλλους συμμετέχοντες, για αυτήν την νέα ημερομηνία. Απλώς τηλεφωνήστε μας ή στείλτε ένα email. 

 

Inflatable-kayaking-monorafting

Rafting, monorafting και φουσκωτό καγιάκ στην κοιλάδα των Τεμπών και πρώτου τμήματος του δέλτα του Πηνειού

Μόλις προκύψουν ημερομηνίες για την σεζόν του 2022 θα αναρτηθούν και θα συνεχίζουν να αναρτώνται εδώ για την ενημέρωσή σας.

Και μην ξεχνάτε! Εάν είστε αμιγής ομάδα 4 ατόμων το ελάχιστο για την συγκεκριμένη δραστηριότητα, αποτελείτε αυτόνομη ομάδα και μπορείτε να ζητήσετε οποιεσδήποτε ημερομηνίες που σας βολεύουν και η αίτησή σας είναι άμεσα υλοποιήσιμη! Αλλά και λιγότεροι των τεσσάρων να είστε και οι παραπάνω αναρτημένες ημερομηνίες δεν σας βολεύουν, πείτε μας την ημερομηνία που θα θέλατε εσείς, ώστε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε / μεθοδεύσουμε νέα ομάδα και με άλλους συμμετέχοντες, για αυτήν την νέα ημερομηνία. Απλώς τηλεφωνήστε μας ή στείλτε ένα e-mail. 

 

Via Cordata - Ferrata

Via-Ferrata-Cordata

Via Cordata / Ferrata στην κοιλάδα των Τεμπών, Κίσσαβο (Οσσα) και Μετέωρα.

Μόλις προκύψουν οι ημερομηνίες συμμετοχών για Via Cordata / Ferrata για την σεζόν του 2022, θα αναρτηθούν και θα συνεχίζουν να αναρτώνται εδώ για την ενημέρωσή σας.

Και μην ξεχνάτε! Εάν είστε αμιγής ομάδα 4 ατόμων το ελάχιστο για την συγκεκριμένη δραστηριότητα, αποτελείτε αυτόνομη ομάδα και μπορείτε να ζητήσετε οποιεσδήποτε ημερομηνίες που σας βολεύουν και η αίτησή σας είναι άμεσα υλοποιήσιμη! Αλλά και λιγότεροι των τεσσάρων να είστε και οι παραπάνω αναρτημένες ημερομηνίες δεν σας βολεύουν, πείτε μας την ημερομηνία που θα θέλατε εσείς, ώστε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε / μεθοδεύσουμε νέα ομάδα και με άλλους συμμετέχοντες, για αυτήν την νέα ημερομηνία. Απλώς τηλεφωνήστε μας ή στείλτε ένα e-mail.

 

Canyoning στον Όλυμπο και Κίσσαβο (Όσσα)

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τα φαράγγια του Ολύμπου και Κισσάβου για τον Μάιο και όλο το καλοκαίρι του 2022! 

Μόλις προκύψουν ημερομηνίες για την σεζόν του 2022 θα αναρτηθούν και θα συνεχίζουν να αναρτώνται εδώ για την ενημέρωσή σας.

Και μην ξεχνάτε για τον προγραμματισμό σας! Εάν είστε αμιγής ομάδα 4 ατόμων το ελάχιστο για την συγκεκριμένη δραστηριότητα, αποτελείτε αυτόνομη ομάδα και μπορείτε να ζητήσετε οποιεσδήποτε ημερομηνίες που σας βολεύουν και η αίτησή σας είναι άμεσα υλοποιήσιμη! Αλλά και λιγότεροι των τεσσάρων να είστε και οι παραπάνω αναρτημένες ημερομηνίες δεν σας βολεύουν, πείτε μας την ημερομηνία που θα θέλατε εσείς, ώστε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε / μεθοδεύσουμε νέα ομάδα και με άλλους συμμετέχοντες, για αυτήν την νέα ημερομηνία. Απλώς τηλεφωνήστε μας ή στείλτε ένα e-mail.

 

Sea-Kayaking

Καγιάκ θαλάσσης & καγιάκ λίμνης

Μόλις προκύψουν ημερομηνίες για την σεζόν του 2022 θα αναρτηθούν και θα συνεχίζουν να αναρτώνται εδώ για την ενημέρωσή σας.

Και μην ξεχνάτε! Εάν είστε αμιγής ομάδα 4 ατόμων το ελάχιστο για την συγκεκριμένη δραστηριότητα, αποτελείτε αυτόνομη ομάδα και μπορείτε να ζητήσετε οποιεσδήποτε ημερομηνίες που σας βολεύουν και η αίτησή σας είναι άμεσα υλοποιήσιμη! Αλλά και λιγότεροι των τεσσάρων να είστε και οι παραπάνω αναρτημένες ημερομηνίες δεν σας βολεύουν, πείτε μας την ημερομηνία που θα θέλατε εσείς, ώστε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε / μεθοδεύσουμε νέα ομάδα και με άλλους συμμετέχοντες, για αυτήν την νέα ημερομηνία. Απλώς τηλεφωνήστε μας ή στείλτε ένα e-mail.

 

 

Σχολή αναρρίχησης σε οργανωμένο πεδίο, Οκτώβριος –  Νοέμβριος 2021!

Γενικές πληροφορίες.

Χρονοδιάγραμμα θεωρίας: 8 μαθήματα, όχι απαραίτητα στο βράχο, επί 2 ώρες = 16 ώρες. Δύο ή μία καθημερινές (βράδυ) την εβδομάδα, μετά από συμφωνία των συμμετεχόντων.

Χρονοδιάγραμμα πρακτικής: 8 μαθήματα στον βράχο επί 4ώρες = 32 ώρες. Μία καθημερινή (απόγευμα) την εβδομάδα και τέσσερα Σάββατα ή Κυριακές ή μόνο Σαββατοκύριακα, μετά από συμφωνία των συμμετεχόντων.

Επίπεδο: Αναρρίχηση σε οργανωμένο / εξοπλισμένο πεδίο.

Πεδία σχολής: Κατά κύριο λόγο στο πεδίο Γκιντίκι, και μετά κοιλάδα Τεμπών και Μετέωρα.

Στόχος: Πλήρης γνώση και κυρίως αυτονομία στην αναρρίχηση σε οργανωμένο πεδίο, όσον αφορά την ασφάλεια κατά κύριο λόγο. Επίσης διδάσκονται και βασικά στοιχεία αναρρίχησης με συμβατικά μέσα ασφάλισης, για περαιτέρω γνώση και ασφάλεια στο βουνό γενικότερα.

Περίοδος υλοποίησης: Από μέσα Μαρτίου έως τέλος Απριλίου του 2019.

Η διοργάνωση παρέχει: Όλον τον απαραίτητο αναρριχητικό εξοπλισμό κατά την διάρκεια της σχολής (ζώνες, σχοινιά, ιμάντες, μεταλλικά υλικά, προστατευτικά κράνη κ.λ.π.). εκτός των αναρριχητικών υποδημάτων, κάτι που θεωρείται αυστηρά προσωπικό είδος, ακόμα και στην διάρκεια της σχολής.

Τιμή συμμετοχής: 250,00 Ευρώ / άτομο.

Η τιμή περιλαμβάνει: Τα μαθήματα και τον εξοπλισμό που προαναφέρεται.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει: Την διατροφή και τις μετακινήσεις των συμμετεχόντων.

Δραστηριότητες Εποχής

Η καλύτερη ενδεικνυόμενη επιλογή δραστηριοτήτων για την δεδομένη τρέχουσα χρονική περίοδο. Η επιλογή είναι δική σας!

Via-Cordata-Ferrata

  Via Cordata / Ferrata. «Η κόψη του Απόλλωνα», Θεσσαλικά Τέμπη (κοιλάδα Τεμπών).

  Via Cordata / Via Ferrata

  Via Cordata / Ferrata. Διαδρομή: «Η κόψη του Απόλλωνα». Συναντιόμαστε στο δυτικό άκρο της κοιλάδας των Τεμπών. Η κόψη του Απόλλωνα βρίσκεται στην βόρεια βραχώδη πλευρά της κοιλάδας και γεωλογικά / γεωγραφικά μιλώντας, στον κάτω Όλυμπο. Αφού έχουμε συναντηθεί, μεταφερόμαστε…

  από 65
  Via-Cordata

   Via Cordata. «Στη Μεγάλη Αγία», Μετέωρα.

   Via Cordata / Via Ferrata, Via Cordata Μετέωρα

   Via Cordata. Διαδρομή: "Στη Μεγάλη Αγία". Συνάντηση στην πλατεία του Καστρακίου (το διπλανό χωριό της Καλαμπάκας). Οδικώς μεταφερόμαστε (10') στο σημείο έναρξης της πεζοπορικής πρόσβασης στο χώρο των Πύργων της Μεγάλης Αγίας. Εδώ γίνεται το ενημερωτικό μάθημα για την χρήση…

   από 55
   Via-Cordata

    Via Cordata. «Η Τραβέρσα των Κλεφτών». Θεσσαλικά Τέμπη (κοιλάδα Τεμπών).

    Via Cordata / Via Ferrata

    Via Cordata. Διαδρομή: «Η Τραβέρσα των Κλεφτών». Συναντιόμαστε στο Δυτικό άκρο της κοιλάδας των Θεσσαλικών Τεμπών. Μεταφερόμαστε οδικώς στο σημείο έναρξης της πεζοπορικής πρόσβασης (50’ περίπου) προς την καθ’ αυτώ διαδρομή, εξοπλιζόμαστε με τον ειδικό εξοπλισμό ασφάλειας, μυούμαστε στα μυστικά…

    από 40
    Αναρρίχηση-Γκιντίκι

     Αναρρίχηση – Γκιντίκι, δυτικές παρυφές Κισσάβου (Όσσας)

     Αναρρίχηση και Rapel

     Αναρρίχηση στο Γκιντίκι. Συνάντηση στο πεδίο μετά από συνεννόησή μας. Το πεδίο βρίσκεται στις νοτιοδυτικές απολήξεις του Κισσάβου προς την πεδιάδα στις παρυφές του ομώνυμου ημιορεινού συγκροτήματος,  πολύ κοντά στην πόλη της Λάρισας (30’ οδικώς) και στη εθνική οδό (Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου),…

     από 48
     Αναρρίχηση-Τέμπη

      Αναρρίχηση – Κοιλάδα Τεμπών, Θεσσαλικά Τέμπη.

      Αναρρίχηση και Rapel

      Αναρρίχηση στην κοιλάδα των Θεσσαλικών Τεμπών. Συνάντηση στον Σ.Σ. Ραψάνης η στο δυτικό άκρο της κοιλάδας των Τεμπών, πριν μεταφερθούμε στο πεδίο (20' οδικώς). Το πεδίο (βράχια) που οργανώθηκε από την Olympos Trek για τα πρώτα σας κάθετα βήματα, βρίσκεται σε ένα σημείο…

      από 50
      Καγιάκ-Θαλάσσης

       Καγιάκ Θαλάσσης. «Στις σπηλιές Βένετου ή Πηλέα», Βόρειο Πήλιο.

       Καγιάκ Θαλάσσης

       Καγιάκ Θαλάσσης. Διαδρομή: "Στις σπηλιές Βένετου ή Πηλέα". Συνάντηση στο όμορφο χωριό Βένετο, στο νότιο Μαυροβούνι / βόρειο Πήλιο. Από εδώ κατεβαίνουμε σε σχετικά καλό χωματόδρομο (3.2 χιλ.) στον κάβο Κουτσουμπού στο μικρό ομώνυμο φυσικό λιμανάκι για ψαρόβαρκες και ορμητήριο…

       από 70
       Κανό-Ποταμού

        Κανό Ποταμού στον Πηνειό. Διαδρομή: «Δέλτα Πηνειού – Εκβολές».

        Παιδιά Οικογένειες Σχολεία, Κανό Ποταμού

        Κανό Ποταμού. Διαδρομή: "Δέλτα Πηνειού – Εκβολές". Πιθανότατα η δημοφιλέστερη διαδρομή κανό στο ποτάμι του Πηνειού! Ίσως διότι είναι πρόσφορη για όλους, για όλες τις γεύσεις και γούστα, μικρούς και μεγάλους, οικογένειες, μεμονωμένους και μεγάλες ομάδες! Είναι ήπια και χωρίς μεγάλες υποσχέσεις για…

        από 38
        Hiking-Enipeas

         Ορεινή πεζοπορία – Όλυμπος – Στο μονοπάτι του Ενιπέα.

         Ορεινή Πεζοπορία, Πεζοπορία Όλυμπος

         Πεζοπορική διάσχιση του φαραγγιού του Ενιπέα. Διαδρομή: "Στο μονοπάτι του Ενιπέα" - Όλυμπος. Συνάντηση στο Λιτόχωρο Ολύμπου. Εδώ μιλάμε για την διάσχιση της κοιλάδας του Ενιπέα στον Όλυμπο. O Ενιπέας και η κοιλάδα γενικότερα (Μαυρόλογγος κατά το τοπικόν), εκτός από…

         από 28
         Hiking-Tempi

          Πεζοπορία στα θεσσαλικά Τέμπη. «Διάσχιση της κοιλάδας των Τεμπών από ψηλά».

          Ορεινή Πεζοπορία, Πεζοπορία Τέμπη

          Πεζοπορία στην κοιλάδα των Θεσσαλικών Τεμπών. Διαδρομή: "Διάσχιση της κοιλάδας των Τεμπών από ψηλά". Με τα δικά σας μεταφορικά μέσα έρχεστε στον χώρο πάρκινγκ του σιδηροδρομικού σταθμού  Ραψάνης, η στο δυτικό άκρο της κοιλάδας των Τεμπών πάνω στην παλαιά εθνική οδό…

          από 25
          Ποδήλατο-βουνού

           Ποδήλατο Βουνού. Αριόπρινο – Καρίτσα – Αριόπρινο. Β.Α. Κίσσαβος.

           Ποδήλατο βουνού, Ποδήλατο Βουνού Κίσσαβος

           Ποδήλατο βουνού. Διαδρομή: "Αριόπρινο – Καρίτσα – Αριόπρινο". Β.Α. Κίσσαβος. Κυκλική διαδρομή. Συνολικό μήκος 20,3 χιλ. Αρχή και τέλος στα 520μ στην θέση Αριόπρινο. Μεγ. Ύψομ. 800μ. Άσφαλτος 38,4% (τα πρώτα 2,6 και τελευταία 5,2 χιλ.) και 61,6% δασικός χωματόδρομος καλής βατότητας. Συνάντηση…

           από 40
           Φουσκωτό-καγιάκ-monoraf

            Φουσκωτό Καγιάκ & Μοnοraft στον Πηνειό. Διαδρομή: «Κοιλάδα Τεμπών και πρώτο τμήμα του δέλτα του Πηνειού».

            Φουσκωτό Καγιάκ και Μonoraft

            Φουσκωτό καγιάκ & monoraft. Διαδρομή: "Κοιλάδα Τεμπών και πρώτο τμήμα του δέλτα του Πηνειού". Η περιγραφή της διαδρομής είναι η ίδια με το κανό και το rafting στην κοιλάδα των Τεμπών, μόνο που η διαδρομή γίνεται σε φουσκωτά διθέσια καγιάκ…

            από 38
            70 Δραστηριότητες
            52 Δραστηριότητες Βουνού
            19 Δραστηριότητες Νερού
            10 Προορισμοί

            Τα πιό δημοφιλή του 2020

            Η συλλογή μας από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες της προηγούμενης σεζόν του 2021.

             Canyoning Αγία Κόρη ΙΙ

             Canyoning, Canyoning Φαράγγια Ολύμπου

             Canyoning στο τμήμα Αγία Κόρη ΙΙ Αρχή: 360μ. - Τέλος: 280μ. Υ.Δ: 80μ. Συνάντηση στο Δίον ή στην Βροντού, στους βόρειους πρόποδες του Ολύμπου. Λίγο πιο δυτικά από το φαράγγι του Ορλιά και σε παράλληλη ροή με αυτό, το φαράγγι…

             από 60
             Canyoning-Kalypso-I

              Canyoning Καλυψώ 1 – Φαράγγι Καλυψώ – Κίσσαβος (Όσσα).

              Canyoning, Canyoning Φαράγγια Κισσάβου

              Canyoning στο τμήμα Καλυψώ 1– Κίσσαβος (Όσσα).  Αρχή: 575μ – Τέλος: 400μ. Υψομετρική διαφορά: 175μ. Συνάντηση στο χωριό Καρίτσα στις καταπράσινες ανατολικές πλαγιές του Κισσάβου. Ένα θαύμα της φύσης στις ανατολικές πλαγιές του Κισσάβου, με θέα στο Αιγαίο. Ένα υπέροχο περπάτημα…

              από 95
              Canyoning-Kalypso-II

               Canyoning Καλυψώ 2 – Φαράγγι Καλυψώ – Κίσσαβος (Όσσα).

               Canyoning, Canyoning Φαράγγια Κισσάβου

               Canyoning στο τμήμα Καλυψώ 2 – Κίσσαβος (Όσσα). Αρχή: 500μ – Τέλος: 400μ - Υψομετρική Διαφορά: 100μ. Συνάντηση στην Καρίτσα στις καταπράσινες ανατολικές πλαγιές του Κισσάβου. Αυτό το τμήμα της Καλυψούς  αποτελεί μία εναλλακτική, πιο σύντομη αλλά εξ’ ίσου συναρπαστική λύση και…

               από 55
               Canyoning-Orlias-II

                Canyoning Ορλιάς ΙΙ

                Canyoning, Canyoning Φαράγγια Ολύμπου

                Canyoning στο τμήμα Ορλιάς ΙΙ - Όλυμπος. Αρχή: 550μ. – Τέλος: 320μ. – Υ.Δ. 230μ. Συνάντηση στο Δίον ή στο σημείο έναρξης της δραστηριότητας (Εκκλησάκι Αγίου Κωνσταντίνου). Αφού ετοιμαστούμε με τον εξοπλισμό και κάνουμε το μάθημα εισαγωγής στις βασικές αρχές…

                από 75
                Rafting

                 Rafting στον Πηνειό. Διαδρομή: «Στενά Βερνέζι».

                 Rafting

                 Rafting. Διαδρομή: "Στενά Βερνέζι". Πως έρχεστε: Με δικό σας μεταφορικό μέσο έρχεστε στο χωριό Παραπόταμος (20’ με 30’ από οποιαδήποτε διαμονή της περιοχής), όπου και το σημείο συνάντησής μας. (3.30’ ώρες από Αθήνα και 1.30’ ώρες από Θεσ/νίκη).   Διαδικασία δραστηριότητας: Με δικά μας μεταφορικά…

                 από 48
                 Via-Cordata-Ferrata

                  Via Cordata / Ferrata. «Η κόψη του Απόλλωνα», Θεσσαλικά Τέμπη (κοιλάδα Τεμπών).

                  Via Cordata / Via Ferrata

                  Via Cordata / Ferrata. Διαδρομή: «Η κόψη του Απόλλωνα». Συναντιόμαστε στο δυτικό άκρο της κοιλάδας των Τεμπών. Η κόψη του Απόλλωνα βρίσκεται στην βόρεια βραχώδη πλευρά της κοιλάδας και γεωλογικά / γεωγραφικά μιλώντας, στον κάτω Όλυμπο. Αφού έχουμε συναντηθεί, μεταφερόμαστε…

                  από 65
                  Via-Cordata

                   Via Cordata. «Στη Μεγάλη Αγία», Μετέωρα.

                   Via Cordata / Via Ferrata, Via Cordata Μετέωρα

                   Via Cordata. Διαδρομή: "Στη Μεγάλη Αγία". Συνάντηση στην πλατεία του Καστρακίου (το διπλανό χωριό της Καλαμπάκας). Οδικώς μεταφερόμαστε (10') στο σημείο έναρξης της πεζοπορικής πρόσβασης στο χώρο των Πύργων της Μεγάλης Αγίας. Εδώ γίνεται το ενημερωτικό μάθημα για την χρήση…

                   από 55
                   Via-Cordata

                    Via Cordata. «Η Τραβέρσα των Κλεφτών». Θεσσαλικά Τέμπη (κοιλάδα Τεμπών).

                    Via Cordata / Via Ferrata

                    Via Cordata. Διαδρομή: «Η Τραβέρσα των Κλεφτών». Συναντιόμαστε στο Δυτικό άκρο της κοιλάδας των Θεσσαλικών Τεμπών. Μεταφερόμαστε οδικώς στο σημείο έναρξης της πεζοπορικής πρόσβασης (50’ περίπου) προς την καθ’ αυτώ διαδρομή, εξοπλιζόμαστε με τον ειδικό εξοπλισμό ασφάλειας, μυούμαστε στα μυστικά…

                    από 40
                    Comb-climbing-hiking

                     Αναρρίχηση και Πεζοπορία ή Αναρρίχηση και φουσκωτό καγιάκ / Monoraft στην κοιλάδα των Τεμπών.

                     Μεικτές ημερήσιες δραστηριότητες

                     Αναρρίχηση & Πεζοπορία ή Αναρρίχηση & φουσκωτό καγιάκ / Rafting / Monorafting.   Αναρρίχηση & Πεζοπορία - Επιλογή 1 - Κίσσαβος (Όσσα). Η συνάντηση γίνεται στο χωριό Καρύτσα ή στην τοποθεσία Αριόπρινο, στο ομώνυμο καφέ / αναψυκτήριο. Από το σημείο συνάντησης μεταφερόμαστε οδικώς στα…

                     από 65
                     Hiking-Enipeas

                      Ορεινή πεζοπορία – Όλυμπος – Στο μονοπάτι του Ενιπέα.

                      Ορεινή Πεζοπορία, Πεζοπορία Όλυμπος

                      Πεζοπορική διάσχιση του φαραγγιού του Ενιπέα. Διαδρομή: "Στο μονοπάτι του Ενιπέα" - Όλυμπος. Συνάντηση στο Λιτόχωρο Ολύμπου. Εδώ μιλάμε για την διάσχιση της κοιλάδας του Ενιπέα στον Όλυμπο. O Ενιπέας και η κοιλάδα γενικότερα (Μαυρόλογγος κατά το τοπικόν), εκτός από…

                      από 28
                      Φουσκωτό-καγιάκ-monoraf

                       Φουσκωτό Καγιάκ & Μοnοraft στον Πηνειό. Διαδρομή: «Κοιλάδα Τεμπών και πρώτο τμήμα του δέλτα του Πηνειού».

                       Φουσκωτό Καγιάκ και Μonoraft

                       Φουσκωτό καγιάκ & monoraft. Διαδρομή: "Κοιλάδα Τεμπών και πρώτο τμήμα του δέλτα του Πηνειού". Η περιγραφή της διαδρομής είναι η ίδια με το κανό και το rafting στην κοιλάδα των Τεμπών, μόνο που η διαδρομή γίνεται σε φουσκωτά διθέσια καγιάκ…

                       από 38

                       Τα πιό δημοφιλή για οικογένειες

                       Οι προτάσεις μας για δραστηριότητες που είναι κατάλληλες για οικογένειες.

                       Αναρρίχηση-Σέλωμα

                        Αναρρίχηση. Τζαμιά & Σέλωμα, Κίσσαβος (Όσσα).

                        Αναρρίχηση και Rapel

                        Αναρρίχηση στα Τζαμιά & στο Σέλωμα. Συνάντηση βάση μας, Κέντρο Υπαιθρίων Δραστηριοτήτων Κισσάβου. Τα παραπάνω πεδία / τοποθεσίες βρίσκονται στον βορειοανατολικό Κίσσαβο, σε υψόμετρο 600μ και 1000μ αντίστοιχα. Είναι βράχια προσεκτικά επιλεγμένα και ειδικά εξοπλισμένα από την Olympos Trek, ιδανικά για να δοκιμάζουν οι αρχάριοι,…

                        από 45
                        Via-Cordata-Πεζοπορία-Αναρρίχηση-Μετέωρα (2)

                         Πεζοπορία & Via Cordata ή Πεζοπορία & Αναρρίχηση στα Μετέωρα

                         Μεικτές ημερήσιες δραστηριότητες

                         Πεζοπορία & Via Cordata ή Πεζοπορία & Αναρρίχηση Ανάμεσα στους Γίγαντες των Μετεώρων! Μετέωρα! Ένα θαύμα της φύσης στο βορειοδυτικό άκρο της Θεσσαλικής πεδιάδας, στην σκιά της κεντρικής Πίνδου! Ένα θαύμα της φύσης! Ένα θρησκευτικό προπύργιο και παράλληλα αναρριχητικός παράδεισος!…

                         από 65

                          Πεζοπορία & Via Cordata στην κοιλάδα Τεμπών

                          Μεικτές ημερήσιες δραστηριότητες

                          Πεζοπορία & Via Cordata στην κοιλάδα των Τεμπών. Συναντιόμαστε στο δυτικό άκρο της κοιλάδας των Τεμπών. Μεταφερόμαστε οδικώς (10’) στο σημείο έναρξης της πεζοπορικής διαδρομής και του μονοπατιού με το όνομα «κλέφτικο», γεμάτο – όπως μαρτυράει το όνομα – με…

                          από 50

                           Canyoning Αγία Κόρη ΙΙ

                           Canyoning, Canyoning Φαράγγια Ολύμπου

                           Canyoning στο τμήμα Αγία Κόρη ΙΙ Αρχή: 360μ. - Τέλος: 280μ. Υ.Δ: 80μ. Συνάντηση στο Δίον ή στην Βροντού, στους βόρειους πρόποδες του Ολύμπου. Λίγο πιο δυτικά από το φαράγγι του Ορλιά και σε παράλληλη ροή με αυτό, το φαράγγι…

                           από 60

                            Canyoning Ορλιάς ΙΙΙ

                            Canyoning, Canyoning Φαράγγια Ολύμπου

                            Canyoning στο τμήμα Ορλιάς ΙΙΙ - Όλυμπος. Αρχή: 320μ. - Τέλος: 250μ. - Υ.Δ. 70μ. Συνάντηση στο Δίον η στο σημείο έναρξης της δραστηριότητας (εκκλησάκι Αγ. Κωσταντίνου). 20’ περπατήματος σε καλογραμμένο μονοπάτι μας φέρνουν στην αρχή του τελευταίου, μικρότερης κλίμακας…

                            από 60
                            Rafting

                             Rafting στον Πηνειό. Διαδρομή: «Κοιλάδα Τεμπών & αρχές δέλτα Πηνειού».

                             Rafting

                             Rafting. Διαδρομή "Κοιλάδα Τεμπών &  αρχές δέλτα Πηνειού" Που συναντιόμαστε; Το σημείο συνάντησής μας για την συγκεκριμένη διαδρομή είναι το δυτικό άκρο της κοιλάδας των Τεμπών η το πάρκινγκ της Αγίας Παρασκευής μέσα στην κοιλάδα. Στις παραπομπές των σημείων συνάντησης…

                             από 35

                             Γνωρίστε τους οδηγούς

                             Με την μακρόχρονη εμπειρία της στον χώρο, η OLYMPOS TREK αποτελεί σήμερα αναμφισβήτητα ένα από τα πρώτα ονόματα σ΄αυτόν τον τον τομέα. Τα σχόλια άλλωστε των πελατών μας το αποδεικνύουν.

                             Vasilis Gravanis

                             Vasilis Gravanis

                             Νechaeva Anastasia

                             Νechaeva Anastasia

                             Καλλιόπη Μ – Canyoning στον Κίσσαβο
                             Καλλιόπη Μ – Canyoning στον Κίσσαβο Ένα θαύμα της φύσης στις πλαγιές του Κισσάβου.
                             Θάνος Α. – Ανάβαση στον Όλυμπο
                             Θάνος Α. – Ανάβαση στον Όλυμπο Ανοιχτοί άνθρωποι που αγαπάνε αυτό που κάνουν!!
                             Νίκος Β. – Rafting στον ποταμό Πηνειό
                             Νίκος Β. – Rafting στον ποταμό Πηνειό Ευχαριστούμε για τις εμπειρίες που μας χαρίσατε!

                             Google Maps

                             Οι Προορισμοί μας

                             Vimeo Videos

                             Συναρπαστικές μνήμες

                             Olympos Trek

                             Σχετικά με εμάς

                             Χάρτης

                             Θεματικός Χάρτης

                             Save

                             Συνεργάτες

                             Οι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε και υποστηρίζουν πάντα την καλή δουλειά μας

                             Όλες οι φωτογραφίες της ιστοσελίδας είναι από τις δραστηριότητες της Olympos Trek.  25 χρόνια εμπειρίας και όμορφων αναμνήσεων!