logoel
Σάββατο Ιανουάριος 20 , 2018
Font Size
   
  • Greek
  • English (United Kingdom)

Rafting και φουσκωτό καγιάκ (Hot - Dog) / Monoraft στο Βερνέζι του Πηνειού!

 rafting2 

RAFTING ΣΤΟ ΒΕΡΝΕΖΙ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ! Η ΣΕΖΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΝΕΡΟΥ! 

H περίοδος του rafting στο Βερνέζι τελείωσε και πάλι για τη σεζόν Νοέμβρης 2016 - Μάης 2017.

Το ίδιαίτερο αυτό κομμάτι του Πηνειού, συνεχίζοντας την παράδοση, θα μας χαρίσει απλόχερα και στην ερχόμενη περίοδο 2017 - 2018 δυνατές συγκινήσεις με περάσματα ΙΙΙ και ΙV βαθμού, μεγάλα κύματα και rafting μεγάλου ποταμού!

Και μην ξεχνάτε! Εάν είστε αμιγής ομάδα 4 ατόμων το ελάχιστο για την συγκεκριμένη δραστηριότητα, μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε ημερομηνία, όποτε σας βολεύει, ακόμη και καθημερινές! Απλώς κάντε ένα τηλέφωνο ή στείλτε ένα e-mail. Αν είστε λιγότεροι των 4 ατόμων, μπορείτε να συμμετέχετε με ένα άλλο ήδη υπάρχον γκρουπ, ή τέλος πάντων θα βρούμε την λύση!,

Δηλώστε συμμετοχή η ενδιαφέρον, με ένα τηλέφωνο ή e-mail, στα 2410921244 & 6932545001 και   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. &   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Για φωτό από καταβάσεις στο Βερνέζι, εδώ, εδώ, εδώ.εδώ, εδώ, εδώ & εδώ. Για Video από τo rafting στο Βερνέζι, εδώ. 

Για σχετικά βίντεο, στην ομάδα Olympostrek στο facebook, στο Olympostrek Youtube και στο Vimeo Olympostrek Videos !!

Για περισσότερα περί της διαδρομής στο Βερνέζι του Πηνειού, εδώ. 

 

picnikcollagemonoraft

 MONORAFTING ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟ ΒΕΡΝΕΖΙ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ!!

Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Απρίλιο, Μάιο και μάλλον και του Ιούνιο του 2017!

Ραντεβού λοιπόν ξανά για Φουσκωτό καγιάκ και Μonoraft στο Βερνέζι του Πηνειού για όλον τον Απρίλιο, Μαϊο και Ιούνιο του 2017, όταν ξαναρχίσει αυτό το παιχνίδι με τον πιο προσωπικό χαρακτήρα. Όσο για εσάς που δεν το ξανακάνατε, αλλά έχετε αρκετή εμπειρία από το κλασσικό rafting, αξίζει να το δοκιμάσετε μόλις έχουμε πάλι στο Βερνέζι τις ιδανικές συνθήκες γι' αυτό! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία, ενώ η ευχαρίστηση και το παιχνίδι με το νερό, θα είναι κατι παραπάνω από καλοδεχούμενα!

Δηλώστε συμμετοχή η ενδιαφέρον, με ένα τηλέφωνο ή e-mail,  στα 2410921244 & 6932545001 και   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. &   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . 

Περισσότερα για την δραστηριότητα, (περιγραφή διαδρομής, πως έρχεστε, τιμές, φωτό κ.λ.π.) εδώ.  

Δείτε φωτό από καταβάσεις μας, εδώ και εδώ.
 
Για σχετικά βίντεο, στην ομάδα Olympostrek στο facebook, στο Olympostrek Youtube και στο Vimeo Olympostrek Videos !!
 
RAFTING: Και λίγη ιστορία γενικά... Ολες σχεδόν οι καταβάσεις στο Βερνέζι από την αρχή της σαιζόν Οκτώβρη / Νοέμβρη έως και τον Μάιο, πραγματοποιούνται με πολύ καλό νερό (πάνω του μέσου επιπέδου για μεγάλο διάστημα), μεγάλα κύματα, δυνατά περάσματα (τρία γεμάτου τετάρτου βαθμού) και μπόλικη αδρεναλίνη! Το όμορφο rafting συνεχίζεται με νερό σταδιακά λιγότερο αλλά το ίδιο διασκεδαστικό και με διαφορετικό πρόσωπο ποταμού μέσα στον Μάιο και αρχές Ιουνίου!!! Οι συμμετέχοντες βιώνουν πραγματικά δυνατό raftng!! Για σχετικό βιντεάκι, εδώ (ότι μπορέσαμε να τραβήξουμε)!  Πραγματικό rafting μεγάλου ποταμού!!   

 Εδώ (Vimeo), δείτε τα Video μας από rafting στο Βερνέζι του Πηνειού, όπως και στο youtube!

MONORAFTING ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΚΑΓΙΑΚ: Τα στενά στο Βερνέζι είναι το ιδανικό τμήμα του ποταμού για το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι με το νερό που ακούει στο όνομα Φουσκωτό καγιάκ ή Monoraft! Η φυσική διαμόρφωση του χώρου του ποταμού, η διάταξη και συχνότητα των περασμάτων που ισορροπημένα εναλλάσσονται με ήρεμα και χαλαρά κομμάτια και σε συνδυασμό με την σωστή χαμηλή γενικά στάθμη - ποσότητα νερού, κάνουν την διάσχιση των στενών με διθέσια ή μονοθέσια φουσκωτά καγιάκ ή monoraft, μία πραγματικά απολαυστική και συναρπαστική συνάμα διάσχιση! Για όλους εσάς που είχατε αρκετές εμπειρίες rafting και θέλετε να έχετε μία πιο προσωπική εμπειρία οδηγώντας μόνοι σας το σκάφος σας, με την υποστήριξή μας φυσικά! Για εσάς που ζητάτε κάτι το διαφορετικό και πιο προσωπικό! Είναι μία εμπειρία που πραγματικά αξίζει κάποιος να δοκιμάσει!

Περισσότερα για την δραστηριότητα,περιγραφή διαδρομής, πως έρχεστε, τιμές, φωτό κ.λ.π. εδώ. Για φωτό από φετεινές καταβάσεις, εδώ και εδώ.