logoel
Δευτέρα Φεβρουάριος 19 , 2018
Font Size
   
  • Greek
  • English (United Kingdom)

Monorafting, Rafting & Φουσκωτό καγιάκ στην κοιλάδα των Τεμπών και κανό ποταμού στο δέλτα του Πηνειού!

monorafting

 RAFTING, MONORAFTING & ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ!

Η πραγματική απόλαυση και χαλάρωση στην κοιλάδα και στο δέλτα του Πηνειού!!

Σαββατοκύριακα αλλά και καθημερινές! Δεν έχετε παρά να έλθετε σε επαφή μαζί μας για να βρεθείτε πολύ εύκολα και γρήγορα σε έναν κόσμο άπειρης ομορφιάς και χαλάρωσης!!

Μία ομορφιά, που τόσο μας ηρεμεί! Απολαυστικές ποτάμιες βόλτες λοιπόν με  Κανό στο δέλτα του Πηνειού και Raft αλλά και Φουσκωτό καγιάκ στην κοιλάδα των Τεμπών!! Ότι καλύτερο για χαλαρή απόδραση μέσα στην ανοιξιάτικη, καλοκαιρινή, φθινοπωρινή, αλλά γιατί όχι και στην χειμωνιάτικη φύση! Είναι μία δραστηριότητα για όλο τον χρόνο, σχεδόν χωρίς κανένα εποχιακό περιορισμό. Δύο τέλειες υδάτινες προτάσεις φυγής και απόλαυσης για όλους!!

Προγραμματισμένες καταβάσεις που έχουν μέχρι τώρα προκύψει για το 2017 με φουσκωτά στην κοιλάδα των Τεμπών και πρώτου τμήματος του δέλτα με ήδη συμμετέχοντες, στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε:  

Ιούνιος: Σάββατο, 10.

Ιούλιος: Κυριακή 2, Τρίτη 11 & Παρασκευή 28.

Αύγουστος: Δευτέρα 7, Τετάρτη 23 & Σάββατο 26.

Σεπτέμβριος: Τετάρτη 6.

Προγραμματισμένες καταβάσεις για το 2017 με κανό στο δέλτα του Πηνειού έως τις εκβολές με ήδη συμμετέχοντες και στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε: Με το που θα αρχίσουν να προκύπτουν οι νέες ημερομηνίες διασχίσεων, θα αναρτώνται εδώ για την ενημέρωσή σας.   

 rafting

Ιδανικό για οικογένειες και όχι μόνο!! Η τέλεια ευκαιρία για γονείς και μικρά παιδιά για την από κοινού βιωματική συμμετοχή στη δράση και την ιδιαίτερη επαφή με την φύση! Το ποτάμι και ο περιβάλλοντας χώρος σίγουρα θα επιδράσουν χαλαρωτικά πάνω σας! Ελάτε να βιώσουμε ενός άλλου είδους περιήγηση μέσα σε πανέμορφη φύση και τοπία απερίγραπτης ομορφιάς, με παρατήρηση πουλιών στο δέλτα (κυριαρχούν οι ερωδιοί γκρίζοι και λευκοί, οι κορμοράνοι, οι πάπιες, τα θαλασσοπούλια και τα γεράκια) ή με περιπλάνηση μέσα στην ιστορία, τους θρύλους και την άγρια ομορφιά της κοιλάδας των Τεμπών με τους επιβλητικούς πανύψηλους βράχους της να μας συντροφεύουν στο ταξίδι. Το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, μικροί και μεγάλοι!!

Δηλώστε συμμετοχή τώρα με ένα τηλέφωνο στα 2410921244 & 6932545001 η με e-mail στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Σας Ενδιαφέρει!!! Κάνουμε ειδικές τιμές / προσφορές και για την θερινή περίοδο! 25,00€ / άτομο για το rafting στην κοιλάδα και 35,00€ / άτομο για το κανό στο δέλτα και στην κοιλάδα!!

Επίσης σας ενδιαφέρει!!! (Αφορά αποκλειστικά το rafting) Αν είστε αμιγής ομάδα 8 ατόμων, το ένα άτομο Δωρεάν!!! Δηλαδή η τιμή ανά άτομο κατεβαίνει στα 20,00€!!! 

 Και μην ξεχνάτε! Εάν είστε αμιγής ομάδα 4 ατόμων το ελάχιστο, και για τις συγκεκριμένη δραστηριότητα μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε ημερομηνία, όποτε σας βολεύει! Απλώς κάντε ένα τηλέφωνο ή στείλτε ένα e-mail. Αν είστε λιγότεροι των 4 ατόμων, μπορείτε να συμμετέχετε με ένα άλλο ήδη υπάρχον γκρουπ, ή τέλος πάντων ελάτε σε επαφή μαζί μας και θα βρούμε την λύση!

Για φωτό από καταβάσεις, εδώ, εδώ,  εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

 

Κανό στο δέλτα του Πηνειού, με έξοδο στην θάλασσα!

Πιθανότατα η δημοφιλέστερη διαδρομή κανό στο ποτάμι του Πηνειού! Ίσως διότι είναι πρόσφορη για όλους, για όλες τις γεύσεις και γούστα, μικρούς και μεγάλους, οικογένειες, μεμονωμένους και μεγάλες ομάδες! Είναι ήπια και χωρίς μεγάλες υποσχέσεις για αδρεναλίνη, όμως προσφέρει απλόχερα άπειρη φυσική ομορφιά, χαλαρότητα, και τέλος πάντων η άφιξη στις εκβολές του ποταμού είναι μία σπάνια και εντυπωσιακή εμπειρία, που θα έπρεπε ο καθένας σας να βιώσει. Από εσάς δεν ζητάει σχεδόν τίποτα, μόνο δίνει και μάλιστα πάρα πολλά!

Ένας υπέροχος βιότοπος και καταφύγιο μεγάλης ποικιλίας πουλιών, πλούσια βλάστηση και δενδρόφυτες όχθες θα σας οδηγήσουν μαγεμένους μέσα από το στόμα του Πηνειού στην ανοιχτή θάλασσα, στο Αιγαίο. Ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες, που ο Πηνειός του δέλτα τροφοδοτείται σχεδόν αποκλειστικά από τις πλούσιες πηγές των Τεμπών, τα νερά είναι εξαιρετικά διαυγή με όμορφο γαλαζοπράσινο χρώμα! Στάση εν πλω για ρόφημα και βουτήματα, αφήνοντας το απαλό ρεύμα να μας πηγαίνει…

Πανέμορφη αμμουδιά και θαλασσοπούλια μας περιμένουν στο εντυπωσιακά όμορφο και σπάνιο μέρος όπου το ποτάμι συναντάει την θάλασσα, για ένα άξια κερδισμένο πικνικ. Περιττό να πούμε ότι στην διάρκεια του καλοκαιριού μία βουτιά στην θάλασσα η στο ποτάμι επιβάλλεται και για τους πιο δύσκολους στο βρέξιμο! 

   Διάρκεια κατάβασης, 2,00' ώρες.

Για τιμή και τι αυτή περιλαμβάνει, "που συναντιόμαστε", "πως έρχεστε", χρονική διάρκεια κ.λ.π., εδώ.

kanodelta15kanodelta21kanodelta40

 

 

Rafting στην πανέμορφη και ιστορική κοιλάδα των Τεμπών, έτσι όπως δεν την έχετε δει ποτέ!

Η διαδρομή:  Εδώ πρόκειται για μία πολύ ήπια από άποψης τεχνικής δυσκολίας διαδρομή, όμως ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και ιστορικού και γεωλογικού ενδιαφέροντος. Διασχίζουμε από άκρο σε άκρο την ιστορική και καταπράσινη κοιλάδα των Τεμπών και του αρχικού τμήματος του δέλτα του Πηνειού. Ιδανική διαδρομή για εισαγωγή στο rafting σε μικρές αλλά και μεγάλες ηλικίες. Θα την προτείναμε ανεπιφύλακτα όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά και ως μία πολύ αποδοτική εκπαιδευτική ιστορικά και περιβαλλοντικά υπαίθρια δραστηριότητα, για μαθητές και φοιτητές ή άλλες ομάδες σε μαζική βάση. Ένα επίσης σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της διαδρομής είναι η εύκολη προσβασιμότητα προς και από το ποτάμι, ιδιαίτερα ωφέλιμο στοιχείο όταν πρόκειται για μεγάλες ομάδες όπου ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα… Βαθμός δυσκολίας Ι και ΙΙ, και η διάρκεια διαδρομής 2,30’ ώρες.

Για τιμή και τι αυτή περιλαμβάνει, "που συναντιόμαστε", "πως έρχεστε", χρονική διάρκεια κ.λ.π., εδώ. 

kanokoilada14kanokoilada17kanokoilada15

Για το τι πρέπει να φέρετε μαζί σας για τις συγκεκριμένες δραστηριότητες, εδώ.

 

Και λίγες φωτο από μία εκ των τελευταίων διάσχισεων του δέλτα με κανό.

dsc06802_dsc06825_dsc06813_