logoel
Δευτέρα Νοέμβριος 20 , 2017
Font Size
   
  • Greek
  • English (United Kingdom)

Ανάβαση στις ψηλές κορφές του Ολύμπου! Διήμερο και τριήμερο.

-

ΟΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΙΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΖΟΝ 2017 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ!

Μικρή αναδρομή όπως οφείλουμε στην περίοδο που έχει τελειώσει και που ναι μεν παρελθόν, αλλά πολύ πρόσφατο και πλούσιο! Από τα μέσα του Μάη - νωρίς αυτή τη χρονιά με όχι τόσο πολλά χιόνια στο βουνό - λόγω φτωχότερου χειμώνα από άποψης ποσότητας χιονιού, άρχισαν οι αναβάσεις και τελείωσαν στο τέλος του Οκτώβρη!! Το βουνό των θεών μας χάρισε για μία ακόμη φορά ξεχωριστές στιγμές, μοναδικές εικόνες και συναισθήματα! Οι αναβάσεις πολλές, πολυπληθείς, ο καιρός μας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις μέσα στον Σεπτέμβρη κυρίως και οι συμμετέχοντες βίωσαν ότι καλύτερο το βουνό έχει να δώσει! Το ραντεβού μας με τον Δία - ευχαριστόντας τον για πολλοστή φορά για όλα τα όμορφα που ζήσαμε το 2016 - ξεκίνησε από τα μέσα Μαϊου και αρχές Ιουνίου του 2017 με ήδη πολλές και επιτυχέστατες αναβάσεις, παρ' όλο το ασταθές του καιρού μέσα στο Ιούνιο! 

p7110229

Το θεϊκό βουνό - γνωρίζουμε πολύ καλά πια - θα μας προσφέρει για αλλη μία φορά ότι καλύτερο έχει και για την σεζόν του 2017 με τις σπάνιες  ομορφιές του και ατμόσφαιρα! Ο Όλυμπος έχει πάντα κάτι το διαφορετικό να δώσει σε όλους μας. Δεν έγινε τυχαία σύμβολο του Ελληνισμού αλλά και του κόσμου ολόκληρου! Έχει κάτι το μοναδικό! Μένει να το βιώσουμε! Ελάτε να το βιώσουμε και να ζήσουμε στιγμές δυνατές και ιδιαίτερες και το 2016 !! 

Εάν είστε ένας από τους ενδιαφερόμενους για ανάβαση στο βουνό, εάν το έχετε εδώ και καιρό σαν όνειρο να βιώσετε την μοναδική εμπειρία αυτής της ανάβασης αλλά το αναβάλλατε για πολούς και διάφορους λόγους, εάν το 2016 σκέφτεστε να είναι η περίοδος που τελικά θα θέλατε να το κάνετε, ελατε σε επαφή μαζί μας για να το προγραμματίσουμε δηλώνοντας την ημερομηνία που θα σας ενδιέφερε ή τη συμμετοχή σας στις παρακάτω ημερομηνίες που ήδη έχουν προκύψει στα 2410921244 & 6932545001 και e-mail στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

p8300019

Για ότι θα θέλατε να γνωρίζετε για τις 2ήμερες και 3ήμερες αναβάσεις μας, όπως το αναλυτικό πρόγραμμα / ημέρα, τα κόστη διαμονής και διατροφής στα ορεινά καταφύγια του βουνού, το κόστος για την συνοδεία και οργάνωση της ανάβασης στο βουνό, καθώς και για το τι πρέπει να φέρετε μαζί σας, δείτε εδώ.

Οι προγραμματισμένες ημερομηνίες 2ήμερων και 3ήμερων αναβάσεων που έχουν προκύψει μέχρι τώρα με ήδη συμμετέχοντες για το 2017 και στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε, είναι:  
 
Σεπτέμβριος:  
Σάββατο 16 & Κυριακή 17.
Πέμπτη 21 & Παρασκευή 22.
Σάββατο 23 & Κυριακή 24.
Σάββατο 30 & Κυριακή 1 Οκτωβρίου.
 
Οκτώβριος:
Παρασκευή 6, Σάββατο 7 & Κυριακή 8.
Σάββατο 28 & Κυριακή 29.
 

Και μην ξεχνάτε! Εάν είστε αμιγής ομάδα 4 ατόμων το ελάχιστο για την συγκεκριμένη ανάβαση στον Όλυμπο, αποτελείτε αυτόνομη ομάδα και μπορείτε να ζητήσετε οποιεσδήποτε ημερομηνίες που σας βολεύουν και η αίτησή σας είναι άμεσα υλοποιήσιμη! Αλλά και λιγότεροι των τεσσάρων να είστε και οι παραπάνω ανακοινωμένες ημερομηνίες αναβάσεων δεν σας βολεύουν, πείτε μας την ημερομηνία που θα θέλατε εσείς, ώστε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε / μεθοδεύσουμε νέα ομάδα και με άλλους συμμετέχοντες, για αυτήν την νέα ημερομηνία. Απλώς κάντε ένα τηλέφωνο ή στείλτε ένα e-mail.

p9150256

Σημειώστε ότι η σεζόν για τις αναβάσεις στον Όλυμπο, αρχίζει στα μέσα Μαϊου και τελειώνει στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (τα καταφύγια μετά θα κλείσουν για τον χειμώνα και την άνοιξη, μέχρι τα μέσα Μάιου της επόμενης χρονιάς).   

Για φωτό από παλιότερες αναβάσεις, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

 

Μία τριήμερη ανάβαση είναι η ιδανική επιλογή, για μια σχετικά σύντομη επίσκεψη στο βουνό. Εάν όμως κάποιος έχει πρόβλημα χρόνου, τότε μία διήμερη ανάβαση είναι το αμέσως αναγκαστικό καλύτερο.

Η ανάβαση απευθύνεται σε όλους. Δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες, παρά μόνο όρεξη και καλή διάθεση! Και για τα δύο να είστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει και το ίδιο το βουνό. Δεν χρειάζονται περιτά λόγια, η λέξη Όλυμπος τα λέει όλα...

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το αναλυτικό πρόγραμμα του διήμερου και τριήμερου, τα κόστη διαμονής και διατροφής στα ορεινά καταφύγια του βουνού, το κόστος για την συνοδεία και οργάνωση διήμερης και τριήμερης ανάβασης στο βουνό, καθώς και για το τι πρέπει να φέρετε μαζί σας, δείτε εδώ.

Μέσα στο 2014 το βουνό των θεών μας πρόσφερε απλόχερα όλα όσα μόνο ο Όλυμπος μπορεί να δώσει! Χρώματα, μοναδικά τοπία, αξεπέραστη ανθρώπινη επαφή, σωματική άσκηση και ευεξία, αυτογνωσία και ενέργεια, πολλή θετική ενέργεια!! Το θεϊκό βουνό μας αντάμειψε με το παραπάνω. Δεν έχουμε παρά να το ευχαριστήσουμε! Με την δύναμη που μας έδωσε θα συνεχίσουμε! Ας είμαστε λοιπόν καλά για τις καινούργιες αναβάσεις, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2015!  

dsc00458_

 

dsc07001_dsc07003_

dsc07018_dsc07022_

 dsc07025_dsc07026_